Categorieën
Nieuws

Corona/COVID-19

Tja, ook voor ons als LOTUS®slachtoffers zijn wij getroffen door het coronavirus/COVID-19. Vanaf halverwege maart 2020 zijn voorlopig alle opdrachten afgezegd. Als LOTUS®slachtoffer is er natuurlijk veel lichamelijk contact met de hulpverleners en dat is op dit moment als behalve wenselijk. Ikzelf ga ervanuit, dat dit op den duur wel weer mogelijk zal zijn en dat we over een poos(je) gewoon weer aan het werk kunnen. Misschien zullen er wat aanpassingen moeten worden gedaan. De instructeurs zijn al druk bezig met het bedenken van alternatieven, waaraan ik graag meewerk. Tot die tijd blijf ik thuis nieuwe dingen uitproberen en houd ik het bij mijn hoofdbaan. Maar ik hoop dat ik snel weer kan beginnen met het grimeren en acteren van allerlei letsels en verwondingen.

Categorieën
Nieuws

Over mij

Sinds 2007 ben ik zeer actief binnen de EHBO. Al jaren verleen ik samen met mijn collega’s hulp op verschillende evenementen. Daarnaast ben ik een aantal jaar lid geweest van het wedstrijdteam van de vereniging. Ik ben in het bezit van diploma’s voor EHBDu en EHBDD

In 2017 heb ik mijn vaardigheden verder uitgebreid door mijn diploma LOTUS(r)slachtoffer te halen en sindsdien ben ik zeer regelmatig hiermee bezig. Ik werk hierbij in verschillende settings, voor verschillende LOTUS(r)kringen. Als simulatieslachtoffer heb ik mij eveneens gespecialiseerd in het acteren/simuleren van drank- en drugsincidenten en kan dan ook als zodanig voor de lessen en/of workshops EHBDD en EHBDu worden geboekt.