Categorieën
Nieuws

Over mij

Sinds 2007 ben ik zeer actief binnen de EHBO. Al jaren verleen ik samen met mijn collega’s hulp op verschillende evenementen. Daarnaast ben ik een aantal jaar lid geweest van het wedstrijdteam van de vereniging. Ik ben in het bezit van diploma’s voor EHBDu en EHBDD

In 2017 heb ik mijn vaardigheden verder uitgebreid door mijn diploma LOTUS(r)slachtoffer te halen en sindsdien ben ik zeer regelmatig hiermee bezig. Ik werk hierbij in verschillende settings, voor verschillende LOTUS(r)kringen. Als simulatieslachtoffer heb ik mij eveneens gespecialiseerd in het acteren/simuleren van drank- en drugsincidenten en kan dan ook als zodanig voor de lessen en/of workshops EHBDD en EHBDu worden geboekt.

Door Manon

Sinds 2006 ben ik zeer actief in de EHBO-wereld. Het begon allemaal met een cursus, omdat ik vond dat ik de beginselen moest kennen. Daarna kwamen de evenementen, het wedstrijdteam en uiteindelijk in 2015 de LOTUS®.
Al voor die tijd hielp ik bij lessen als slachtoffer, maar sinds ik begon met de opleiding deed ik er meer en meer mee.
Op dit moment ben ik zeer regelmatig met dit mooie werk bezig. Na de opleiding heb ik de cursus Simulatieslachtoffer voor Eerste Hulp bij drank en drugs (EHBDD) gedaan. En ook hierin zet ik mij vol overgave in.